Dinozaurul slugarnic: „Evident ca o voi vota pe doamna prim-ministru Dancila. A dovedit ca munceste pentru romani”

politica

Comportament penibil de slugarnic al noului presedinte al Senatului. La cateva ore dupa ce a declarat ca va vota un independent la Presedintie, Teodor Melescanu revine cu o noua declaratie in care anunta ca o va vota pe Viorica Dancila, candudatul PSD.

„Astazi am fost intrebat de un ziarist, cu cine voi vota la Presedintia Romaniei. Umorul meu nu a fost inteles. Imi cer scuze.

Asa cum am mai spus, voi lucra la refacerea proiectului PSD-ALDE. Da, ca membru ALDE l-as fi votat pe Calin Popescu-Tariceanu. Pentru ca domnia lui a abandonat lupta, evident ca o voi vota pe doamna prim-ministru Dancila. Este politicianul care a dovedit ca munceste pentru romani si Romania. Cu succes”, a scris Melescanu pe Facebook.

Declaratia anterioara a lui Melescanu a fost insa foarte clara. Spunea ca nu „a luat in calcul” sa o voteze pe Dancila.

”La acest moment, ca membru ALDE, voi sprijini si eu o candidatura independenta. Nu vreau sa intru acum in discutii foarte multe vizavi de candidatura independenta. Despre Mircea Diaconu am aflat intamplator ca este candidatul nostru. Daca este candidatul nostru, merita sa-l sprijinim”, a declarat Teodor Melescanu in cursul zilei de joi.

Intrebat limpede daca ia in calcul sa o sustina la prezidentiale pe Viorica Dancila, Melescanu a raspuns atunci ca se mai gandeste.  ”Nu am luat in calcul acest lucru, dar voi avea timpul necesar pentru a ma gandi. Orice este posibil, dar nu vreau sa credeti ca mi-am schimbat pozitia in cadrul grupului ALDE”, spunea Melescanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: