news

Directorul Dragoi din Suceava acuza ca a fost dat afara pentru ca s-a rugat in genunchi in fata institutiei: „Continui sa ma rog”

Directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Suceava, Daniel Dragoi, anunta ca a fost demis din functie pentru ca s-a rugat in genunchi in fata institutiei pentru ca epidemia sa fie invinsa. Imagini cu Dragoi in genunchi au fost difuzate de numeroase publicatii nationale.

”Pace. Cum va spuneam ieri, dimineata m-a sunat seful meu de la Bacau, pentru ca a primit ordin sa ma demita pentru gestul meu, de a ma ruga in fata cladirii, ca Dumnezeu sa se indure de Suceava/Romania si sa opreasca aceasta pandemie de Covid 19. Le-am spus ca nu am gresit cu nimic fata de voi, nici fata de Dumnezeu. El a zis ca asa a venit ordinul de la Bucuresti. Si astazi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din functie.

De 6 ani sunt pe acest post si cred ca este si acest lucru in voia Lui Dumnezeu. Sefii mei au zis ca regreta pentru ca nu au ce sa-mi reproseze, dar cred ei ca Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus ca nici eu nu le reprosez nimic si continui sa ma rog asa cum am declarat. Va multumesc pentru rugaciunile voastre! Sa ramanem sanatosi!”, a scris Dragoi pe Facebook.

Directorul demis al SGA Suceava a mai spus ca a fost contactat deja de un avocat si ca in perioada urmatoare se va decide daca va contesta actul de demitere.

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

O oră ago

Un algerian disparut in anii 1990, gasit viu in pivnita unui vecin dupa 27 de ani

Un barbat din Algeria a fost gasit in viata in pivnita vecinului sau, dupa ce…

O oră ago

Accident in Sectorul 3 al Capitalei. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce o masina s-a ciocnit cu un tramvai

Doua persoane au ajuns sambata la spital in urma unui accident in Sectorul 3 al…

30 de minute ago

Protest in Peru dupa ce guvernul a asociat transsexualitatea cu o tulburare mintala

Membri ai unor grupuri LGBTQ au manifestat, vineri, in fata Ministerului Sanatatii din Peru, dupa…

3 ore ago

Noaptea Muzeelor Inchise. Ciolacu s-ar duce voluntar la Antipa: „O sa beau o cafea si o sa rezist”

Premierul Marcel Ciolacu spune ca este dispus sa mearga voluntar la „Noaptea Muzeelor”, dupa ce…

13 minute ago