Directorul IMAS: PSD a pierdut un milion de voturi din cauza trioului Iordache-Nicolicea-Serban Nicolae. Surpriza, cine ar castiga acum alegerile prezidentiale

analize

Alin Teodorescu, directorul institutului de cercetare IMAS, sustine ca daca alegerile prezidentiale ar avea loc in acest moment, Dan Barna ar deveni presedinte al Romaniei.

„In momentul de fata (mijlocul lunii august 2019) stim ca dl. Klaus Johannis intra in turul al doilea pe primul loc, impreuna cu dl.Dan Barna, pe locul al doilea. In turul al doilea, dl. Barna castiga cu 52% la 48%. Dar mai sunt trei luni pana la alegeri si se pot intampla multe”, a declarat Teodorescu intr-un interviu pentru EVZ.

Tedorescu mai afirma ca PSD a pierdut un milion de voturi din cauza trioului Iordache-Nicolicea-Serban Nicolae.

„Dna Dancila nu are sanse sa treaca in turul al doilea, orice alianta ar face. Victor Ponta si Liviu Dragnea au lasat o mostenire cumplita social-democratilor. Iar cei trei juristi de la fabricile de diplome (Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Serban Nicolae) au pe constiinta aproape un milion de votanti social-democrati, pierduti in mai putin de trei ani”, a mai spus Teodorescu.

Mai mult despre:

Comentarii: