Dispare inca o mumie din politica. Teodor Melescanu nu a fost acceptat de niciun partid pe listele de candidati, nici macar de PSD

politica

Teodor Melescanu nu se regaseste pe nicio lista de candidati la alegerile parlamentare. In luna iunie el s-a inscris in PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, sustinand ca „vreau sa aduc ceva nou in politica”.

Partidul lui Voiculescu este al saselea partid in care a aterizat Melescanu. De data aceasta, Voiculescu nu a reusit sa ii mai gaseasca un loc pe listele PSD. Voiculescu si-a plasat mai multi oameni pe listele PSD, precum Steluta Cataniciu, Gratiela Gavrilescu sau pe fiul lui Piedone (candidat pe lista PSD Suceava), insa Melescanu a ramas pe dinafara.

Melescanu s-a inscris in PPUSL in luna iunie.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale si de agenda publica imediata, consider ca responsabilitatea esentiala a unei persoane care exercita o functie publica o reprezinta promovarea valorii umane ca esenta a oricarui model social legitim. Dupa o viata intreaga dedicata proiectelor social-liberale, asumarea identitatii umaniste este un pas firesc, care raspunde atat reperelor pe care le-am promovat intotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cat si asteptarilor concrete ale natiunii noastre. Romanii isi doresc un proiect politic nou, capabil sa depaseasca vechile conflicte si inertii, sa construiasca trainic, nu sa darame. Am incredere ca umanistii pot genera o astfel de schimbare si ma voi stradui sa contribui cu intreaga mea experienta la succesul acestui proiect”, a declarat atunci Teodor Melescanu.

Melescanu a mai fost membru al FSN, PDSR, Alianta pentru Romania (rupt din PDSR), PNL, ALDE, Forta Nationala (rupt din ALDE).

Mai mult despre:

Comentarii: