Disperare penibila a primarilor PSD din Bucuresti dupa 26 mai. Iata cum isi fac campanie, reactia unui trecator la alaiul neregulamentar al politicienilor

news

Primarul sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, si-a postat o fotografie electorala pe Facebook care starneste numeroase ironii pe retelele de socializare.

Campanie de imagine disperata a primarilor PSD din Bucuresti dupa esecul dezastruos de la alegerile europarlamentare. PSD s-a clasat pe locul trei in Capitala, la mare distanta fata de USR-PLUS, care a avut peste 40% din voturi.

Robert Negoita a postat pe Facebook o imagine in care apare mergand pe bicicleta, pe trotuar, alaturi de alti oficiali din Primaria Sectorului 3. In aceeasi fotografie apare si un trecator, inghesuit inspre vitrina unui magazin, care priveste cu vadita revolta la  grupul de politicieni care merge cu bicicleta pe trotuar.

Numerosi utilizatori de Facebook i-au reprosat lui Negoita nu numai ca se afla neregulamentar pe trotuar ci si absenta pistelor pentru biciclisti. Negoita a ales sa dea un raspuns politicianist: „Cum foarte bine stiti, am amenajat si amenajam piste de biciclete in mai multe zone din S3, exact, tocmai fiindca este nevoie de ele. Si, da, suntem multi care mergem cu bicicleta”.

 

Mai mult despre:

Comentarii: