Disperare PSD, nu le iese electoratul la vot. Olguta: „Nu stati in casa! Iesiti la vot, duminica, si ardeti-i!”

politica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu si-a indemnat, luni, sustinatorii ca pe 6 decembrie sa iasa la vot si „sa-i arda” pe guvernanti. Ea a fost in vizita intr-o piata din Craiova.

„Vizita in piete si in cartierele craiovene alaturi de Antonie Solomon. Comerciantii si producatorii din piete sunt scandalizati ca sunt obligati de guvernul PNL sa isi vanda marfa afara, la temperaturi la limita inghetului, in timp ce pietele sunt goale. Nimeni nu intelege aceasta decizie aberanta, ca supermarketurile sunt deschise, iar pietele inchise. Toti micii comercianti isi vad distruse afacerile, iar producatorii munca de un an intreg. Iesiti la vot, duminica si ardeti-i! Nu stati in casa! Cum decideti duminica, veti trai in urmatorii patru ani!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Sunt tot mai multe indemnuri din partea liderilor PSD care se tem ca electoratul pesedist nu se va prezenta la urne de teama pandemiei sau pentru ca sunt convinsi ca „alegerile vor fi furate” oricum. Aceast din urma motiv este consecinta campaniei dusa de Gabriela Firea dupa alegerile locale, care a afirmat insistent ca a fost „furata”.

Incercand sa schimbe perceptia electoratului pesedist, Grindeanu a sustinut duminica seara ca alegerile „nu pot fi furate”.

„Niciun vot dat de romani PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct impreuna cu colegii nostri din teritoriu cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare. Am cooptat in echipa de campanie un grup de membri din Organizatia de tineret, specialisti in IT. Ei vor sustine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce tine de raportarile privind procesele verbale din acea noapte”, a spus Grindeanu duminica, intr-o conferinta de presa la sediul central al PSD, dupa sedinta Consiliului Politic National al partidului.

El a adaugat ca PSD va fi partidul care va avea in cel mai scurt timp voturile numarate „pana la ultimul”.

„Niciun vot pe care romanii il vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Vreau sa fac un avertisment pentru PNL si USR si anume ca nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor”, a afirmat Grindeanu.

Mai mult despre:

Comentarii: