politica

Disperare PSD: „Vom deveni tara bananiera daca generalul Ciuca ajunge premier al Romaniei”

Liderul deputatilor PSD, Alfres Simonis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la sediul central al PSD, ca desemnarea lui Nicolae Ciuca in functia de premier ar transforma Romania intr-o „tara bananiera”.

„Nu suntem o tara bananiera, in Europa nu am mai vazut militari in conducerea guvernului. Prima optiune a presedintelui trebuie sa fie domnul Rafila, propunerea PSD. Macar pentru o periaoda de timp, este cea mai indicata persoana pentru a coordona campania de vaccinare”, a declarat Simonis, sustinand ca romanii au desemnat PSD sa conduca tara.

„Romanii au hotarat ca PSD sa castige alegerile si sa conduca Romania in urmatorii patru ani”, a sustinut Simonis.

Surse politice citate de televiziunile de stiri anunta ca cele trei propuneri de premier cu care Ludovic Orban s-a dus miercuri la Palatul Cotroceni sunt Nicolae Ciuca, Florin Citu si Marcel Bolos. Cel mai probabil, Ciuca va fi desemnat sa formeze noul guvern de coalitie.

Liberalii ar mai avea inca doua doua, care s-au remarcat la Bruxelles: europarlamentarii Siegfried Muresan si Dan Motreanu. Insa sunt sanse foarte mici sa fie desemnati.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a plecat cu aceasta lista la presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ciolacu i-a adus pe Firea si Cirstoiu fata in fata la sediul Guvernului. I-a propus lui Firea sa fie sefa de campanie a lui Cirstoiu

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a convocat-o pe sefa PSD Bucuresti, Gabriela Firea, si pe sefii…

57 de minute ago

Cel mai mare faliment din China, frauda de 78 de miliarde de dolari. Inselaciunea o depaseste in gravitate pe cea comisa de Enron Corporation din SUA

Se amplifica scandalul financiar in care este implicata China Evergrande Group, corporatie chineza fondata de…

2 ore ago

Soc si groaza: Diana Sosoaca sustine ca ar fi santajata cu imagini compromitatoare. „Vor da filmari intime din casa mea, cand ma spal!”

Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca, urmare a atitudinii sale curajoase si a refuzului de a…

18 minute ago

Comisia de la Venetia, cartonas rosu aratat Ungariei. Noul organism pentru „protectia suveranitatii” nu este independent si are puteri discretionare

Comisia de la Venetia a Consiliului Europei a declarat ca nu vede necesitatea crearii in…

11 minute ago

Arad: Un caine impuscat de opt ori cu alice a fost salvat de voluntari: „Am reusit sa-l stabilizam, iar acum este mult mai bine”

Un caine a fost gasit impuscat intr-un cartier din municipiul Arad, avand alice in tot…

40 de minute ago