news

Alba-neagra cu coalitia: Biroul Electoral a acceptat desfiintarea Aliantei PSD-PNL pe Capitala si infiintarea ei la sectoare

Autoritatile electorale din Romania continua sa joace dupa cum canta coalitia de guvernare, in timp ce pun bete in roate, in cel mai pur stil rusesc, opozitiei. Astfel, dupa ce in urma cu cateva saptamani au blocat Alianta Dreptei Unite (decizie desfiintata de tribunal), membrii Biroului Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti au decis aseara inregistrarea Acordului de desfiintare a protocolului de constituire a Aliantei Electorale PSD-PNL incheiat la nivelul Capitalei si a protocoalelor de constituire a Aliantei electorale PSD-PNL la nivelul Sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5 si 6, transmite Agerpres.

Deciziile pot fi contestate in termen de 24 de ore de la data afisarii.

„Constatand faptul ca acordul privind desfiintarea protocolului de constituire a aliantei electorale PSD PNL incheiat la nivelul Municipiului Bucuresti a fost depus la Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti cu respectarea prevederilor art.5 alin. (3) si (4) din OUG nr.21 privind unele masuri pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024 si a alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2024 si a hotararii BEC nr.54 H din data de 23.04.2024, in consecinta, in conformitate cu prevederile art. 5 alin. (4) din OUG nr.21/2024, Biroul electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti decide: Inregistrarea Acordului privind desfiintarea protocolului de constituire a Aliantei Electorale PSD-PNL incheiat la nivelul Municipiului Bucuresti”, se arata in document.

De asemenea, Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a decis si inregistrarea protocoalelor de constituire ale Aliantei electorale PSD-PNL pe sectoare, constatand ca acestea au fost depuse cu „respectarea prevederilor art.7 alin. (3) din Legea 115/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale art.5 alin. (2) din Ordonanta de urgenta nr.21/2024 privind unele masuri pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024 si a alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2024”.

Deciziile se aduc la cunostinta publica prin afisare, atat la panoul de afisaj al Biroului Electoral de Circumscriptie nr.42 al Municipiului Bucuresti, cat si pe pagina de internet https://b.prefectura.mai.gov.ro/, cu drept de contestatie in ter men de 24 de ore de la data afisarii.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Hamas a anuntat ca a fost de acord cu propunerea de incetare a focului inaintata de Egipt si de Qatar

Hamas a anuntat ca Ismail Haniyeh, seful biroului sau politic, le-a spus mediatorilor din Qatar…

3 minute ago

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

2 ore ago

Xi Jinping la Paris, ce a discutat cu Macron si Ursula von der Leyen: „China sa isi foloseasca toata influenta asupra Rusiei pentru a pune capat razboiului”

Presedintele francez Emmanuel Macron si presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen l-au presat pe…

3 ore ago

Aterizarea unui avion pe o autostrada aglomerata din Letonia. Cu ce probleme s-a confruntat pilotul – Video

Un avion cu doua persoane la bord a aterizat de urgenta pe o autostrada din…

4 ore ago