Disperare totala in ISIS: A fugit SOTIA liderului suprem, Abu Bakr al-Baghdadi. Comando special pentru capturarea femeii

externe

Sotia lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul gruparii teroriste ISIS, a disparut in mod misterios, fiind intens cautata de supusii liderului.

Diane Kruger, sotia de nationalitate germana a lui Baghdadi, a disparut din baza Statului Islamic dispusa in provincia Ninive din nordul Irakului, conform unei stiri a canalului Al-Sumaria, preluate de Jerusalem Post.

Impreuna cu nemtoaica ar fi disparut si alte doua femei, asistentele acesteia, care erau neincetat in preajma sa. Pana in acest moment, nu se cunosc mai multe detalii despre soarta lui Diane Kruger si a celor doua femei.

Al Baghdadi a format un comando special care sa le caute pe cele trei si sa le retina. JIhadistii au primit ordin sa o aresteze pe femeie impreuna cu toti cei care sunt impreuna cu ea. Nu se stie, momentan, daca Al-Baghdadi se mai afla in Irak sau a trecut in Siria.

Nunta dintre Abu Bakr al-Baghdadi si Diane Kruger a avut loc anul trecut, in 8 octombrie, intr-un secret total. Dupa nunta, Kruger a preluat rolul de judecator principal al tribunalului feminin sharia, care functioneaza in provinciile irakiene ocupate de teroristi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: