Disperarea ia forme grotesti la Antena 3. Acelasi post anunta apoi cand se intoarce „fugara” Kovesi in Romania

news

Adrian Ursu, despre Kovesi

Antena 3 a anuntat, vineri seara, ca Laura Codruta Kovesi de fapt a fugit din tara prin plecarea la Bruxelles pentru a-si sustine candidatura pentru postul de Procuror European.

Adrian Ursu si Oana Zamfir au sustinut, senin, ca Laura Codruta Kovesi „a fugit din Romania” dupa ce a fost audiata la Sectia speciala a Adinei Florea. Pe ce se bazeaza cei doi?

„Kovesi si-a pregatit fuga din tara. Sebastian Ghita a fost audiat pe 11 februarie. Dupa marturia lui Ghita, la doua ore si jumatate, Kovesi achizitioneaza online un bilet cu destinatia Bruxelles”, a sustinut Ursu.

Apoi, tot Antena 3 a anuntat ca „fugara” Kovesi se va intoarce in Romania pe 27 februarie.

„11 februarie este data achizitiei, 15 este data plecarii, iar 27 februarie este data cand Kovesi se intoarce in tara”, anunta tot Antena 3.

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, vineri, la iesirea de la Parchetul General, ca va merge mai departe in ceea ce priveste candidatura sa la sefia Parchetului European si se va prezenta la audierea de pe 26 februarie din Parlamentul European.

Ea a precizat ca acest dosar aflat pe rolul Sectiei de investigare a magistratilor, care vizeaza aducerea in tara a fostului sef al FNI Nicolae Popa, ii poate afecta candidatura la Parchetul European.

”Cu siguranta va fi o afectare a candidaturii pe care o parcurg in acest moment. Eu voi merge mai departe. Ma voi prezenta la audierea din 26 februarie in Parlamentul European, asa cum am fost chemata. Pana atunci mai sunt de parcurs niste etape de catre candidati. Le voi parcurge si pe acelea”, a spus Kovesi.

In opinia ei, nu este nicio coincidenta ca acest dosar deschis pe numele ei apare odata cu anuntarea candidaturii sale la sefia Parchetului European.

”Nu este nicio coincidenta. De doi ani si jumatate sunt hartuita. Plangeri penale, actiuni disciplinare. Am 4 actiuni disciplinare, am 18 dosare penale. Nu sunt singura in aceasta situatie. Toti cei care si-au facut treaba in magistratura au probleme. Presedinta Inaltei Curti are actiune disciplinara, membrii din CSM care au fost vocali sunt cercetati disciplinar. Procurori si judecatori care au comentat despre legile Justitiei sunt cercetati disciplinar”, a aratat ea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: