Disperatul Tudorel a bombardat-o pe Birchall cu SMS-uri. Ana Birchall: „Ati promis in sedintele PSD ca veti promova amnistia si gratierea”

politica

Ana Birchall a anuntat, miercuri seara, in timp ce era intr-o emisiune la Realitatea Plus, ca Tudorel Toader ii transmite SMS-uri in care ii cere sa nu mai spuna ca el a promovat amnistia si gratierea. Birchall, fost ministru PSD, ii aduce insa aminte lui Toader ca in sedintele PSD a promis amnistia si gratierea.

”Domnule Tudorel Toader, va rog eu mult, daca tot ne urmariti, nu mai imi dati mesaje, ca nu o sa spun ce imi spuneti dvs., ca nu ati promovat amnistia, gratierea si nu ati promovat dvs. recursul compensatoriu, pentru ca nu v-am auzit, in acea perioada, public, sau cand ati avut puterea, sa va opuneti. Din contra, va bateati cu mana in piept, cu pumnul in piept, in diverse sedinte de partid, la PSD si la ALDE, in care promiteati marea cu sarea. Va rog eu frumos, nu mai imi dati mesaje ca nu e frumos!

Da, nu ati promovat dumneavoastra efectiv, dar ati promis ca veti promova amnistia si gratierea, daca tot vreti sa dialogam asa. Imi cer iertare, dar vad ca imi tot scrie si nu e frumos”, i-a transmis Ana Birchall lui Tudorel Toader din studioul Realitatea Plus.

Joi, Tudorel Toader a tinut sa apara la acelasi post pentru a nega afirmatiile lui Birchall.

„Nu o rugam sa-si modifice declaratiile, ci sa spuna adevarul. Adevarul care poate fi verificat de cine vrea sa il verifice. Adevarul ca Ministrul Justitiei nu a promovat ordonata de urgenta pentru amnistie si gratiere, nici pentru modificarea Codului Penal sau a Codului de Procedura Penala. Eu am vorbit mult, dar i-am scris trei cuvinte: sa relateze faptul asta pe care-l poate verifica oricine”, a sustinut Toader.

Mai mult despre: ,

Comentarii: