news

„Distrugem intai Bucurestiul si apoi Parisul, Marsilia, Lyon”. Dezbatere la Russia 1 TV, principalul post de televiziune de la Moscova – Video

Dezbatere halucinanta la Russia 1 TV, principalul post de televiziune de la Moscova, post finantat de guvern. Vladimir Soloviov a declarat ca Bucurestiul ar trebui „distrus” inaintea Parisului.

„Nu ma pot decide intre Paris si Marsilia. Bucuresti, desigur, apoi Paris, Marsilia, Lyon. Lyon este un oras frumos, este si un festival al focului acolo.

Si in Germania ce sa distrugem? Hamburg, desigur. Sau poate Munchen? Poate ca ar trebui sa face, un sondaj, care orase nu se tem sa le piarda?”, a declarat Soloviov, intr-un dialog cu invitatii sai.

Citeste si: Bani grei pentru principalul propagandist al lui Putin. Vladimir Soloviov a primit in ultimul an de la stat echivalentul a 16 milioane de dolari

Unul dintre cei mai impatimiti suporteri si propagandisti ai regimului de la Kremlin, Vladimir Soloviov, supranumit „Goebbelsul lui Putin”, a primit in 2023 si in prima luna din 2024 o suma in ruble reprezentand echivalentul a 16 milioane de dolari.

Motivatia oficiala a acestei „donatii” o reprezinta implicarea faimosului prezentator TV in „razboiul informational si ideologic contra Occidentului”, scrie Mediazona, citand o ancheta a Delfi Estonia, care a obtinut acces la documente interne ale administratiei Putin.

In 2024, Solovyov urma sa primeasca echivalentul a 32 de milioane de dolari, dar in cele din urma finantarea a ramas la acelasi nivel, scriu jurnalistii estoni.

Anterior, documente de la Kremlin care au facut obiectul unor scurgeri de informatii au dezvaluit ca oficiali ai administratiei prezidentiale promoveaza mai nou proiecte de filme populare si seriale TV finantate de stat ca parte a campaniei electorale a lui Putin, in vederea alegerilor prezidentiale care vor avea loc in aceasta primavara.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

15 minute ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

O oră ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

2 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

20 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

20 de ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

20 de ore ago