Distrugerea Siriei de catre ISIS, o PROFETIE facuta acum 2.000 de ani

life

Valul de refugiati sirieni care a coplesit Europa, in urma intensificarii actiunilor Statului Islamic in Orientul Mijlociu, a readus in atentie un verset din Vechiul Testament despre care se crede ca profeteste disparitia Damascului si a statului modern al carui capitala este (adica Siria).

„Iata, Damascul este scos din numarul cetatilor si a ramas o gramada de ruine” – acesta este pasajul profetic din cap. 17 din Cartea lui Isaia, iar textul biblic este luat nu doar ca o profetie, de catre interpretii lui – indiferent de religia lor -, ci si ca un argument, de catre fundamentalisti si, mai ales, de catre sustinatorii Statului Islamic. Capitolul 17 se numeste, de altfel, chiar asa: Proorocie pentru Damasc, mentioneaza Jurnalul.

Conflictele din Siria si starea de alerta in care traiesc locuitorii ei, recentele distrugeri ale unor monumente de arta precrestina, in Palmira, ca si ferocitatea actiunilor Statului Islamic din ultimii doi ani au readus in atentie acel pasaj biblic despre care se crede ca, acum doua milenii si jumatate, profetea distrugerea Damascului, care va fi „scos din randul cetatilor” transformandu-se intr-o „gramada de ruine”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: