DNA arata cum „jurnalistul” Dan Andronic executa ordinele Elenei Udrea. Cerea aprobare pentru ce sa scrie

news

Procurorii DNA anunta ca l-au trimis in judecata pe Dan Andronic pentru marturie mincinoasa. In comunicatul DNA se afirma ca Andronic ii cerea aprobare Elenei Udrea pentru publicarea anumitor articole.

„Cu ocazia audierii sale ca martor, inculpatul Dan Catalin Andronic a facut afirmatii mincinoase, cu privire la aspectele esentiale ale cauzei. De exemplu, Dan Catalin Andronic a declarat mincinos:

– ca nu a avut cunostinta de imprejurarea ca Elena Gabriela Udrea este beneficiara reala a creantei amintite, care i-ar fi permis acesteia sa controleze societatea media, sa dobandeasca parti sociale, sa se implice in politica editoriala a unui cotidian detinut de aceasta societate;

– ca ii comunica Elenei Udrea date privind situatia financiara a cotidianului detinut de societatea media si indicatori de performanta, doar pentru a se lauda, pentru a o incunostinta ca publicatiei ii ‘merge bine’;

– ca nu i-a cerut Elenei Udrea acordul pentru a publica anumite articole, ci doar s-a consultat cu aceasta pentru a ‘verifica veridicitatea’ informatiilor obtinute.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curtii de Apel Bucuresti”, informeaza DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: