news

DNA inca mai reuseste sa functioneze. A fost retinut un inalt functionar pentru luare de mita

Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, Lucica Golban, a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzata ca a primit mita 3.000 de lei, chiar in sediul institutiei in care lucreaza, de la un om de afaceri a carui firma figura cu datorii de peste 100.000 de lei la bugetul de stat, pentru a-i rezolva favorabil o cerere de atribuire a codului de inregistrare in scopuri de TVA.

Potrivit DNA, Lucica Golban, sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, a fost retinuta pentru 24 de ore, pentru luare de mita.

Procurorii spun ca Lucica Golban a primit joi de la reprezentantul unui om de afaceri suma de 3.000 lei pentru ca o cerere de atribuire a codului de inregistrare in scopuri de TVA (document fara de care societatea nu putea sa isi desfasoare activitatea) sa fie admisa si rezolvata, in conditiile in care firma figura cu datorii la bugetul de stat in valoare de peste 100.000 lei, neindeplinind conditiile rezolvarii favorabile a cererii. Banii i-au fost dati femeii chiar in sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, la scurt timp aceasta fiind retinuta de procurorii anticoruptie.

Vineri, angajata de la Finante Timis ar urma sa fie dusa la Tribunalul Timis cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

2 ore ago

Dupa Hagia Sofia, Erdogan transforma si biserica antica Chora din muzeu in moschee

Turcia a deschis pentru credinciosii musulmani biserica antica Choradin Istanbul, a doua convertire majora sub…

4 ore ago

Medvedev spune ca scopul exercitiilor nucleare organizate in Rusia este de a elabora un raspuns la atacurile pe teritoriul Rusiei

Scopul exercitiilor nucleare planificate de Rusia este sa elaboreze raspunsul la orice atacuri pe pamant…

4 ore ago

Filipine solicita expulzarea diplomatilor chinezi pe masura ce conflictul din Marea Chinei de Sud se intensifica

Consilierul pentru securitate nationala din Filipine, Eduardo Ano, a cerut vineri expulzarea diplomatilor chinezi din…

4 ore ago