politica

Primarul Brasovului, dezvaluiri din culise: „M-am intalnit de trei ori cu Nicolae Ciuca, mi-a pus pe tava filiala PNL. Mi-a zis: ‘sa ii dai pe toti afara'”. Liderul PNL confirma ca s-a intalnit cu Coliban

Primarul Brasovului, Allen Coliban (USR), a dezvaluit vineri ca s-a intalnit de trei ori cu presedintele PNL, Nicolae Ciuca. „Mi-ati pus pe tava filiala voastra locala. Va citez aproximativ. ‘Sa ii dai pe toti afara, sa aduci pe cine vrei si sa candidezi pentru un nou mandat din partea peneleului'”, a dezvaluit Coliban.

Coliban a facut aceste dezvaluiri dupa ce a fost atacat de Lucian Bode in cadrul unei intalniri electorale a PNL in Brasov, pe 9 mai. „Unii care n-au facut nimic patru ani si au blocat proiecte lasate de vechile administratii au incercat sa se cuibareasca pe final de mandat in partidele de la guvernare”, a declarat Bode.

Pe de alta parte, Nicolae Ciuca, prezent la eveniment, a declarat ca s-a intalnit de trei ori cu Coliban in vederea unei posibile candidaturi a acestuia din partea PNL, insa „rezultatul este ca noi il avem candidat pe George Scripcaru”.

Coliban a avut o reactie taioasa, vineri, confirmand intalnirile cu Ciuca.

„Bode, Ciuca. Asta e adevarul: domnule Ciuca, m-ati invitat la 3 intalniri si in toate v-am spus ca eu voi candida din partea propriului meu partid.

Domnule Ciuca, m-ati sunat si m-ati invitat la o intalnire. Mi-ati pus pe tava filiala voastra locala. Va citez aproximativ. ‘Sa ii dai pe toti afara, sa aduci pe cine vrei si sa candidezi pentru un nou mandat din partea peneleului’.

Mai usor cu dezinformarea.

Vorbeste Bode despre mine, prin presa. Eu stiu despre Bode, ca orice brasovean, doar ca a incercat sa fure Cetatuia de pe Dealul Straja. Si mai stiu, ca orice roman, matrapazlacurile lui expuse de cei de la Recorder.

Zice, ca ‘am incercat sa ma cuibaresc, pe final de mandat in partidele de la guvernare’. Nu, Bode. Ati incercat sa ma convingeti sa va iau cu totul filiala locala si sa va laudati apoi ca aveti primar la Brasov.

Mai zice articolul din Biz Brasov: ‘Intrebat direct, presedintele PNL Nicolae Ciuca a recunoscut ca a avut trei intalniri cu primarul Brasovului in vederea unei posibile candidaturi din partea PNL la Brasov doar ca ‘rezultatul este ca noi il avem candidat pe …’.

Pai, da. Ne-am intalnit. La prima intalnire, am transmis ca eu voi candida din partea propriului meu partid. V-am facut o singura ‘oferta’. Sa-mi sustineti candidatura, o candidatura normala, corecta, de dreapta, bazata pe un program de dezvoltare a Brasovului. V-am spus de prima data – mingea este la PNL, daca se leapada de PSD sau nu. Atunci ati spus ca da, ca veti rezolva tot sabotajul din plan local, coordonat de Scripcaru si de viceprimar, si ca vom gasi cai de colaborare. Ca nu s-a petrecut nimic din ce ati promis atunci, o stim cu totii.

Ne-am mai intalnit. De inca 2 ori. Tot pentru ca ati insistat, ca aveati nevoie sa luati o decizie si ca prima optiune eram eu, potrivit sondajelor dumneavoastra. Ati incercat iar sa ma tot convingeti sa va preiau filiala locala, chiar daca, din prima secunda v-am spus ca nu e cazul sa insistati. Ca eu nu sunt asa cum i-ati vazut pe multi altii din politica.

Si asa, ati ajuns sa ramaneti fara candidat, caci ‘omul care face nimic’ e mai degraba candidatul pesedeului la Brasov”, a scris Coliban pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

8 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

8 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

8 ore ago

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis spune ca Macedonia de Nord ar trebui sa foloseasca numele constitutional tot timpul

Prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis a reiterat sambata obligatia oficialilor din Macedonia de Nord de a…

8 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

8 ore ago