„Doamna Dancila nu s-a dus la Cotroceni pentru ca nu o ajuta capul”. CTP lasa iar deoparte manusile, comentariu dur privind noul scandal declansat de PSD

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca premierul Dancila a gresit prin refuzul de a se prezenta la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis. Refuzul acesteia l-a determinat pe presedinte sa ii ceara demisia.

Intrebat de ce Dancila nu s-a dus la Cotroceni, CTP a raspuns transant: „nu o ajuta capul”.

„Nu s-a dus la Cotroceni pentru ca nu o ajuta capul. Nu stiu daca voi fi judecat iar de CNCD. Trebuia sa se duca, daca avea un minim respect fata de ea ca persoana. Toata povestea asta este facuta pentru a diminua imaginea presedintelui Iohannis. Faptul ca i-a ordonat doameni Dancila sa nu vina la Cotroceni se inscrie in  aceeasi tactica, ‘uite ca putem sa nici sa nu-l bagam in seama pe Klaus Iohannis’.

PSD urmareste sa-l scoata pe tusa, sa-l arunce in afara din teren pe Klaus Iohannis, in ochii publicului”, a declarat, vineri, CTP la Europa FM.

„Doamna Dancila nu intelege de ce traieste, nu intelege de ce se afla pe aceasta lume pentru o perioada de timp”, a mai adaugat CTP.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea. Seful statului a invocat disputa Guvern – BNR si memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

„Retrag increderea doamnei Dancila. Dupa cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut trei luni, dupa care pot sa trag o concluzie – doamna Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru a Romaniei si transforma astfel Guvernul intr-o vulnerabilitate pentru Romania. De aceea solicit public demisia doamnnei Dancila din functia de prim-ministru al Romaniei”, a spus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: