Doamna Olguta anunta ca agresiunile impotriva lui Nicusor Dan vor continua: „Baietas, ai uitat ce le faceati deputatilor PSD?”

politica

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu il anunta pe Nicusor Dan ca se va confrunta cu noi tulburari la conferintele sale de presa din partea pesedistilor. „Baietas, e o vorba in popor: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Mai tii minte cand stateai atarnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gat si nu ii lasai pe deputatii PSD sa vorbeasca?”, anunta Vasilescu.

„Nicusor Dan plange de mama focului pe la tv ca se comporta si altii cu el cum se comporta USR cu ai nostri pe vremea cand era el presedinte acolo. ‘Cer bun simt de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui sa isi exprime punctul de vedere fara sa deranjeze’.

Baietas, e o vorba in popor: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Mai tii minte cand stateai atarnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gat si nu ii lasai pe deputatii PSD sa vorbeasca? Sau cum mergeai peste ei in conferinte de presa? Ai uitat? O sa-ti mai amintesti din cand in cand… Si o sa simti ce simteau si aia pe care ii atacai cu haita ta….

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribuna sa i se adreseze ceilalti cu respect. Altul care ne baga telefonul in ochi si punea muzica la maxim la boxe, in comisiile parlamentare, cat sa nu se poata lucra… Nici macar nu il jignise cineva! Dupa ce au facut pe revolutionarii din popor, acum s-au descoperit brusc de vita nobila si pretind sa li te adresezi ca la boieri… Poate va luati si o camasa pe voi si puneti o cravata la ea, daca tot veniti sa vorbiti in parlament si mai pretindeti si respect!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

PSD s-a dedat, joi, la o noua actiune huliganica in timpul unei conferinte de presa a lui Nicusor Dan. Primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, a trimis mai multe basculante ale companiei de salubritate, inscriptionate cu initialele sale (DF), pentru a claxona in timpul conferintei.

Soferii au parcat masinile de salubritate in spatele lui Nicusor Dan, in timp ce acesta facea declaratii, si au inceput sa claxoneze. Nicusor Dan a continuat insa sa vorbeasca, desi soferii faceau un vacarm asurzitor. Mai mult, la un moment dat au aruncat si cu dezinfectant catre jurnalisti.

„De ce Politia Locala nu asigura ordinea publica? PSD nu accepta ca altcineva sa aiba un alt punct de vedere diferit. Va amintiti de mineriade. Voi face o plangere la politia nationala impotriva primarului Sectorului 5 si a sefului companiei de salubritate. Au perturbat linistea publica”, a declarat Nicusor Dan la finalul conferintei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: