„Doamne, ce smecherii ieftine mai face si speriatul asta. Nu iti este rusine, nea Liviule?”. Rares Bogdan, stupefiat de tupeul presedintelui PSD

news

Rares Bogdan, realizator de emisiuni la Realitatea TV, este revoltat ca Liviu Dragnea isi asuma deblocarea discutiilor cu Ungaria pe subiectul aderarii Romaniei la OECD. El spune ca „rolul rezolvarii acestui diferend cu Ungaria nu apartine lui Escobar de Teleorman in nici un caz”.

„Mincinos mai mare ca Liviu Dragnea-Pablito NU cred ca a nascut acest pamant! Problema legata de renuntarea Ungariei de a se opune accederii Romaniei in OCDE este rezolvata de cateva zile si s-a convenit ca toata lumea sa taca pana luni, asta am inteles eu din surse strict jurnalistice. (Miercuri seara tarziu la excelenta emisiune cu Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Stefan Popescu aveam deja informatia aceasta si eu si unul dintre invitati! Am primit informatia pe SMS in timpul emisiunii!)

Ungaria a cedat de miercuri si Liviu Dragnea nu a avut nicinun rol. Repet, nici un rol. Zero. Rolul rezolvarii acestui diferend cu Ungaria NU apartine lui Escobar de Teleorman in nici un caz….. Doamne ce smecherii ieftine mai face si speriatul asta…… Nu iti este rusine, Nea Liviule? Chiar vrei sa te faci de tot de ras in tara asta…..? Pai tu poti vorbi in viata asta cu unul ca golanul de Orban? Cu PR de genul asta vrei tu sa acoperi bomba Shaideh?

P.S. Ca sa nu punem la socoteala ca vrei sa si dai la schimb repornirea unui liceu ilegal infiintat. Doamne, Doamne……”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca a discutat la telefon cu premierul ungar, Viktor Orban, despre situatia de la Liceul Catolic din Targu Mures si l-a asigurat pe acesta ca problema aparuta „va fi rezolvata”.

„Am convenit doua lucruri, noi vom rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica. Am explicat ca situatia de la Targu Mures s-a creat in urma unei sentinte judecatoresti si nu reprezinta un atac la adresa Bisericii Catolice sau la adresa minoritatii maghiare, dar ca e obligatia autoritatilor romane sa gaseasca rapid o solutie legala si durabila. I-am promis ca vom gasi aceasta solutie”, a scris Dragnea.

Presedintele PSD a adaugat ca premierul Orban a apreciat disponibilitatea de dialog si „a promis ca Ungaria va reacorda sprijin Romaniei pentru OECD”.

Aderarea Romaniei la aceasta organizatie este un obiectiv „major” al politicii externe a Romanei, care ar putea fi atins chiar pe parcursul acestui an, a completat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: