Documentul de la DNA care arunca in aer calculele lui Dragnea si Tudose: „Domnule presedinte Iohannis, chiar il veti numi ministru?”

news

Jurnalista Ondine Ghergut prezinta dovada ca Paul Stanescu, propus de PSD pentru postul de ministru al Dezvoltarii, a fost cercetat penal in dosarul lui Darius Valcov. Intrebat, vineri, despre acest doar, Stanescu a declarat ca „nu stiu despre ce vorbiti”.

Jurnalista prezinta un document oficial al DNA Craiova, in care Paul Stanescu apare ca fiind „cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice”.

„DOVADA din iulie 2013 potrivit careia PAUL STANESCU, nominalizat de PSD la Ministerul Dezvoltarii, era urmarit penal in dosarul lui DARIUS VILCOV. Ancheta penala in privinta lui a fost disjunsa, plimbata pe la diverse parchete LOCALE. Un traseu halucinant despre cum parchetele locale au incercat ingroparea faptelor penale savarsite de un baron local mai puternic decat era Vilcov, trimis deja in judecata. Desigur, am toate documentele… Domnule presedinte IOHANNIS, chiar il veti numi ministru pe STANESCU?”, intreaba Ghergut.

stanescu

Paul Stanescu, propus vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, a declarat, vineri, ca nu stie sa fie implicat in vreun dosar al DNA.

Intrebat despre dosarul penal in rem care vizeaza Consiliul Judetean Olt, Paul Stanescu, care a fost opt ani presedinte al acestui for, a spus: „In viata mea nu am fost chemat de o institutie a statului, nu am dat cu subsemnatul, cum spun unii colegi ai mei. Nu stiu despre ce vorbiti”.

Presedintele Iohannis ar urma, luni, sa isi dea OK-ul in privinta propunerilor de noi ministri inaintate de PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: