Dogaru s-a pus in fruntea politistilor sindicalisti: „Afara, afara cu javrele din tara! Avem un guvern de tradatori, de marionete”

politica

Presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), colonelul (r)  Mircea Dogaru, a lansat acuzatii de tip extremist la adresa Guvernului Citu in timpul mitingului organizat joi de sindicalistii din politie si rezervistii din armata.

„Acest guvern va vrea inchisi in case! Am adoptat strigatul de lupta ‘Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit’! Guvernantii executa ordine venite de afara, este un guvern de tradatori! Industrie nu mai avem , pamantul nu mai e al nostru, sanatatea e praf, armata e praf, supusa intereselor straine! Jandarmii vor fi desfiintati si inlocuiti cu politia militara.

Liberalii spuneau ‘prin noi insine’, parlitii astia au adopta principiul ‘pentru noi insine’. (…) Afara, afara cu javrele din tara. Vom face actiuni de protest pana la inlaturarea acestui guvern de marionete”, a zbierat Dogaru in Piata Victoriei.

Dogaru a avut in trecut intalniri cu Alexandr Dughin, ideologul lui Putin.

Sindicatele politistilor si personalului contractual din Ministerul Afacerilor Interne au anuntat ca vor „sarbatori” Ziua Politiei Romane in strada. Dogaru si-a sustinut discursul in cadrul mitingului organizat de Federatia si Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din MAI.

„Continuam protestele, intrucat Guvernul si Parlamentul au legiferat, afectand drepturile economice si profesionale ale familiei noastre ocupationale, ale pensionarilor si ale celorlalti angajati din Romania, dar si pe fondul incalcarii grosolane a drepturilor omului in Romania.

De asemenea, facem APEL la politisti, la personalul contractual, la politistii in rezerva/retragere sa fie alaturi de noi la aceste actiuni de protest, in numar cat mai mare, pentru ca daca nu vom castiga aceasta lupta pentru drepturile noastre, pentru demnitate si respect, va fi doar o chestiune de timp ca lucrurile sa intre pe un fagas distructiv pentru sistemul de Ordine Publica, cu efecte negative pentru intreaga societate romaneasca. Suntem siderati de tendintele dictatoriale pe care unii oficiali le transmit, de divizare a societatii romanesti, de fracturare a vointei oamenilor, a demnitatii lor”, au aratat reprezentantii SNPPC.

Mai mult despre:

Comentarii: