news

Doi angajati Petromidia au cazut in bazinul cu azot. Unul dintre acestia, in varsta de 55 de ani, a decedat

Doi angajati ai Rafinariei Petromidia au cazut, sambata, intr-un bazin cu azot. Unul dintre acestia a decedat ulterior in elicopterul SMURD.

Cele doua victime au fost extrase, inconstiente, si au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Cea de a doua persoana, un barbat in varsta de aproximativ 55 de ani, a fost declarat decedata de medicul elicopterului SMURD.

Comunicat Petromidia 

In cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Navodari, partea de petrochimie (instalatia de polipropilena – PP). Doi angajati ai Rompetrol Rafinare au fost afectati, in cadrul unei manevre uzuale de lucru – prepararea stabilizatorului pentru productia de granule de polimeri.

Echipele de interventie private si publice au fost la fata locului si au depus toate eforturile pentru stabilizarea si salvarea acestora.

In prezent, o persoana, care a raspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta, iar pentru a doua persoana a fost declarat decesul.
Suntem alaturi de familiile colegilor nostri si ii asiguram de intregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigatie interna si colaboreaza strans cu toate autoritatile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului.

Foto: ro.depositphotos.com

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

14 minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

48 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago