news

Doi copii au murit intr-un incendiu produs duminica seara in localitatea salajeana Cuceu

Doi copii cu murit, duminica seara, intr-un incendiu produs la o casa de locuit din localitatea Cuceu, judetul Salaj. Departamentul pentru Situatii de Urgenta a informat ca, in jurul orei 20,42, in dispeceratul ISU Salaj a fost primit un apel de urgenta care semnala producerea acestui incendiu.

La fata locului s-au deplasat o masina de stingere, o ambulanta SMURD de prim ajutor, o ambulanta a Serviciului Judetean de Ambulanta si masina medicului de urgenta, transmite Agerpres.

„Concomitent cu operatiunile de stingere a incendiului, a fost constituita o echipa de cautare-salvare, date fiind informatiile conform carora in interior s-ar afla persoane surprinse. Din nefericire, pompierii au gasit doi minori (de 9 ani si de 12 ani) cu arsuri pe 80% din suprafata corporala, care in ciuda tuturor eforturilor depuse de colegii nostri nu au supravietuit”, a precizat DSU, pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

33 de minute ago

Unde au gresit garzile de corp ale lui Robert Fico: „Era haos acolo, acest lucru e evident si este vorba despre un esec”

Mai multi experti din Slovacia au criticat joi masurile de securitate pentru protectia premierului Robert…

18 minute ago

Avion Boeing in flacari, avand 468 de oameni la bord. Datorita pilotului, nimeni nu a fost ranit

Un avion de linie care transporta 468 de persoane din Indonezia catre Arabia Saudita a…

6 minute ago

Catalin Drula: „Guvernarea inepta si abuziva a dus economia Romaniei intr-un dezastru. Incep sa o spuna si institutiile internationale, si guvernatorul BNR”

Liderul USR, Catalin Drula, a declarat joi ca "guvernarea inepta si abuziva PSD-PNL a dus…

25 de minute ago