Doi protestatari au fost retinuti si amendati de jandarmi pentru ca au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD. Video din timpul incidentelor

politica

Doua persoane au fost conduse la sectie de jandarmi, duminica seara, dupa ce au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD, in timpul protestului impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum si a proiectelor de modificare a legilor Justitiei.

Potrivit unor surse din jandarmerie, cei doi protestatari au fost fost luati din fata sediului PSD si vor fi amendati pentru ca ar fi incalcat Legea 61/1991, art. 2, pct. 4, care prevede ca „aruncarea asupra unei persoane, constructii sau mijloc de transport cu obiecte de orice fel, (…) se sanctioneaza contraventional cu sume de la 100 la 500 de lei”, informeaza Agerpres.

Protestul organizat duminica seara in Bucuresti, la care au participat peste o mie de persoane, s-a incheiat in jurul orei 22,00, dupa ce manifestantii s-au deplasat din Piata Victoriei, la sediul PSD.

Peste o mie de persoane au plecat in mars, in jurul orei 19,00, de la Piata Victoriei catre sediul PSD de pe soseaua Kiseleff. Jandarmii au incercat sa ii comaseze pe protestatari pe o singura banda de circulatie, insa acestia au ocupat soseaua Kiseleff, circulatia rutiera fiind restrictionata intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei.

Ajunsi in fata sediului PSD, manifestantii au aruncat cu suluri de hartie igienica in curtea imobilului si au strigat lozinci printre care ”Nu vrem sa fim o natie de hoti”, ”DNA sa vina sa va ia”, ”Hotii, hotii” ”DNA, toti suntem de partea ta”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: