Doi tineri au ajuns sa-si uneasca destinele in capela Maternitatii din Botosani, pentru ca pe mireasa au apucat-o durerile facerii inainte de cununia civila

news

casatorie, Botosani, maternitate, mireasa, nastere

Doi tineri din localitatea botosaneana Sendriceni, care trebuiau sa se casatoreasca sambata la primaria din localitate, nu au mai ajuns in fata ofiterului de stare civila, dupa ce femeia, insarcinata in luna a opta, a simtit ca o apuca durerile facerii. 

Potrivit cotidianului local Monitorul de Botosani, cu doar o ora inainte de oficierea ceremoniei, miresei i s-a rupt apa si a fost dusa de urgenta la Spitalul Municipal Dorohoi. Medicii de aici au constatat insa ca sarcina nu era la termen si ar fi existat riscul de a aparea probleme la nastere, asa ca au decis sa o trimita pe femeie la Botosani cu o ambulanta.

Dorindu-si ca bebelusul sa vina pe lume cu parinti casatoriti, tinerii l-au convins pe primarul comunei Sendriceni sa vina dupa ei la Botosani. Ca atare, casatoria civila a avut loc chiar in capela Maternitatii Botosani, cei doi tineri fiind cununati de primarul din Sendriceni.

Dupa cateva ore, tanara a dat nastere unui baietel de 2,7 kilograme. Fiind un bebelus prematur, micutul a fost ulterior internat si monitorizat in Terapie Intensiva, avand nevoie de atentie speciala.

Evident, petrecerea de nunta s-a desfasurat asa cum fusese planificat, insa fara mireasa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: