externe

Donald Trump a comparat administratia lui Joe Biden cu Gestapo-ul nazist, pe motiv ca l-ar persecuta

Donald Trump a comparat administratia presedintelui Joe Biden cu politia secreta a Germaniei naziste, in remarcile facute sambata dupa-amiaza, in cadrul unei discutii private, cu usile inchise, a donatorilor republicani.

Potrivit NBC News, comentariile fostului presedinte au fost facute in timp ce acesta vorbea despre problemele sale juridice, atacandu-i pe procurorii din dosare si deplangand recentele inculpari in Arizona ale mai multor fosti consilieri de top ai sai, alaturi de 11 asa-numiti falsi electori de la alegerile din 2020.

„Acesti oameni conduc o administratie Gestapo”, a spus Trump, potrivit inregistrarii audio a pranzului furnizate pentru NBC News. „Si este singurul lucru pe care il au. Si este singura modalitate prin care vor castiga in opinia lor”.

„Odata ce am fost pus sub acuzare, am spus, ei bine, acum trebuie sa scoatem manusile”, a adaugat Trump, spunand ca Biden este „cel mai rau presedinte din istoria tarii noastre”. Este extrem de incompetent. Este corupt ca naiba. Este candidatul manciurian”.

De asemenea, el l-a numit pe Jack Smith, avocatul special care instrumenteaza doua cazuri federale impotriva lui Trump, un „bataus malefic” si „deranjat mintal”.

Trump a facut remarcile sale la clubul sau Mar-a-Lago sambata dupa-amiaza, in timp ce sute de donatori s-au adunat acolo pentru sedinta de primavara a Comitetului National Republican.

Printre invitatii invitati la discutiile din acest weekend se numara mai multi potentiali candidati la functia de vicepresedinte, printre care senatorul Tim Scott din Carolina de Sud, reprezentanta Elise Stefanik din New York, guvernatorul Dakotei de Nord, Doug Burgum, senatorul JD Vance din Ohio, senatorul Marco Rubio din Florida, reprezentantul Byron Donalds din Florida si guvernatorul Dakota de Sud Kristi Noem.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

13 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

13 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

13 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

4 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

13 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

13 ore ago