Donald Trump ii provoaca pe Joe Biden si Rupert Murdoch la un test de „acuitate mintala” si la o partida de golf: „Nimeni nu se va putea compara cu mine!”

externe

Donald Trump, armata, imigranta, ataca, americani, Bronx

Donald Trump a revenit pe platforma sa de social media, Truth Social cu o noua provocare, iar de data aceasta in vizorul sau se afla presedintele Joe Biden, controversatul mogul Rupert Murdoch si jurnalistii conservatori de la Wall Street Journal si Fox News – candva aliati ai fostului sef de stat.

„Intr-un sondaj fals si probabil trucat al Wall Street Journal, aparut de nicaieri pentru a atenua lovitura incompetentei mintale atat de evidenta in cazul lui Crooked Joe Biden, ei ma intreaba despre varsta si mintea mea. De unde a aparut asta? In urma cu cativa ani am fost singurul care a fost de acord cu un test de acuitate mintala, SI L-AU ACCEPTAT”, scrie Trump.

Trump a provocat apoi o serie de persoane, printre care „Rupert Murdoch si fiii lui, Biden si sefii WSJ”, sa isi faca propriile teste de acuitate mintala pentru a putea compara scorurile – o confruntare pe care se asteapta sa o castige. El a adaugat: „Voi numi locul si testul si va fi unul dificil. Nimeni nu se va putea compara cu mine!”

Fostul presedinte a adaugat si o dimensiune fizica la oferta sa. El a concluzionat: „Putem adauga si ceva activitate fizica. Tocmai am castigat Campionatul de club pentru seniori la un club de golf mare, cu multi jucatori foarte buni. Pentru a face acest lucru ai nevoie de forta, precizie, talent si, mai presus de toate, de tenacitate mintala.”

Alegatorii din toate partidele politice si-au exprimat in repetate randuri ingrijorarea cu privire la varsta lui Trump si a lui Biden, care au 77 si, respectiv, 81 de ani. Joi, CNN a publicat un sondaj care a aratat ca mai mult de jumatate dintre democratii intrebati si-au exprimat ingrijorarea in special cu privire la varsta lui Biden.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: