externe

Donald Trump ii provoaca pe Joe Biden si Rupert Murdoch la un test de „acuitate mintala” si la o partida de golf: „Nimeni nu se va putea compara cu mine!”

Donald Trump a revenit pe platforma sa de social media, Truth Social cu o noua provocare, iar de data aceasta in vizorul sau se afla presedintele Joe Biden, controversatul mogul Rupert Murdoch si jurnalistii conservatori de la Wall Street Journal si Fox News – candva aliati ai fostului sef de stat.

„Intr-un sondaj fals si probabil trucat al Wall Street Journal, aparut de nicaieri pentru a atenua lovitura incompetentei mintale atat de evidenta in cazul lui Crooked Joe Biden, ei ma intreaba despre varsta si mintea mea. De unde a aparut asta? In urma cu cativa ani am fost singurul care a fost de acord cu un test de acuitate mintala, SI L-AU ACCEPTAT”, scrie Trump.

Trump a provocat apoi o serie de persoane, printre care „Rupert Murdoch si fiii lui, Biden si sefii WSJ”, sa isi faca propriile teste de acuitate mintala pentru a putea compara scorurile – o confruntare pe care se asteapta sa o castige. El a adaugat: „Voi numi locul si testul si va fi unul dificil. Nimeni nu se va putea compara cu mine!”

Fostul presedinte a adaugat si o dimensiune fizica la oferta sa. El a concluzionat: „Putem adauga si ceva activitate fizica. Tocmai am castigat Campionatul de club pentru seniori la un club de golf mare, cu multi jucatori foarte buni. Pentru a face acest lucru ai nevoie de forta, precizie, talent si, mai presus de toate, de tenacitate mintala.”

Alegatorii din toate partidele politice si-au exprimat in repetate randuri ingrijorarea cu privire la varsta lui Trump si a lui Biden, care au 77 si, respectiv, 81 de ani. Joi, CNN a publicat un sondaj care a aratat ca mai mult de jumatate dintre democratii intrebati si-au exprimat ingrijorarea in special cu privire la varsta lui Biden.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

7 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

12 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago