Donald Trump, primul mesaj dupa atacul din Siria. Presedintele SUA este extrem de satisfacut

externe

Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o ”lovitura perfect executata” si a multumit aliatilor francez si britanic pentru ”misiunea indeplinita” in Siria, transmit Reuters, dpa si AFP.

”O lovitura perfect executata noaptea trecuta. Le multumesc Frantei si Marii Britanii pentru intelepciunea lor si puterea Armatei lor excelente. Nu ar fi putut fi un rezultat mai bun. Misiune Indeplinita!”, a scris presedintele Trump pe Twitter.

”Atat de mandru de marea noastra armata care va fi in curand’, datorita ‘miliardelor de dolari’ suplimentare deblocate sub administratia sa, ‘cea mai buna pe care tara noastra a avut-o vreodata”, a adaugat Trump intr-un al doilea tweet.

Loviturile occidentale au vizat trei situri legate de programul de armament chimic al regimului lui Bashar al-Assad, in apropiere de Damasc si in centrul Siriei, au indicat Washington, Paris si Londra.

Loviturile au fost o riposta tintita dupa atacul chimic presupus din 7 aprilie de la Douma, de langa Damasc, si atribuit de occidentali regimului sirian.

In 2003, presedintele american de atunci, George W. Bush, anunta sfarsitul principalelor operatiuni de lupta in Irak de pe un portavion american care revenea din Golf, cu banner-ul ”Misiune indeplinita” in spatele sau, o declaratie ce s-a dovedit curand prematura, observa AFP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: