Dragnea a tinut mortis sa arate cine este seful. Cum l-a umilit, impreuna cu Tariceanu, pe noul premier al Romaniei

politica

Liviu Dragnea a tinut sa arate cine este cu adevarat seful Guvernului in prima conferinta de presa dupa anuntarea noului premier al Romaniei.

La scurt timp dupa anuntul Presedintiei, Liviu Dragnea a convocat o conferinta de presa, transmisa in direct de principalele posturi TV, in care dorit sa arate romanilor ca tot el este adevaratul sef al guvernului. El i-a invitat alaturi pe Calin Popescu Tariceanu si pe nou premier, insa a avut grija sa se pozitioneze in centru, cu toate microfoanele televiziunilor in jurul sau.

Desi subiectul conferintei era legat de desemnarea premierului, premierul Sorin Grindeanu a fost tinut la un colt de masa, fara niciun microfon de presa in fata si chiar fara apa. La un moment dat, spre finalul conferintei, cuiva din staff i s-a facut mila si i-a adus si lui o sticla de apa.

Penibilul situatiei a fost accentuat de momentul in care Liviu Dragnea s-a enervat pentru ca un jurnalist i-a adresat o intrebare premierului legata de componenta viitorul guvern. Dragnea a sarit sa raspunda el, insa jurnalistul a subliniat ca intrebarea este adresata premierului. Vadit iritat, Dragnea a tacut, insa a revenit peste cateva minute, intreband ironic daca are voie sa spuna si el cateva cuvinte.

Foto: Bogdan Pacurar/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: