Dragnea, acuzatii delirante: „Exista un plan prin care se urmareste ca impotriva Romaniei sa fie declansat ceva nemaivazut in UE”

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca exista un plan prin care se urmareste ca impotriva Romaniei sa fie demarata o proceduta „nemaivazuta” in Uniunea Europeana. El a spus ca zvonul privind nationalizarea fondului privat de pensii face parte din acest plan.

„Va spun ceva ce nu am mai spus pana acum in spatiul public. Exista un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru, care a fost alimentat cu faptul ca nu avem venituri cu legea salarizarii, ca nu o sa avem cresterea economica prognozata si cu acest scandal cu pensiile, pentru a genera in Comisia Europeana ceva nemaiauzit si neprevazut in tratat. Si anume, pentru a forta Comisia Europeana sa declanseze o procedura de deficit excesiv pe prognoza. Adica sa nu astepte sfarsitul anului”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

El a sustinut ca si scandalul cu nationalizarea pensiilor private „este parte dintr-un plan care sa loveasca in Romania”. „Ii avertizez pe cei care ticluiesc acest plan ca, daca il continua, o sa-l discutam si mai deschis. Si la cel mai inalt nivel”, a mai spus Dragnea.

„Poate sa se ajunga inclusiv la blocarea fondurilor europene”, a explicat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, ce inseamna procedura de deficit excesiv pe prognoza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: