Dragnea anunta ca nu se lasa pana nu ingenuncheaza Justitia: „Vom continua, indiferent de piedicile puse de acesti securisti nemernici”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, la mitingul PSD de la Targoviste ca va merge pana la capat cu modificarile pe legile justitiei.

„Vom continua, indiferent de piedicile puse de acesti securisti nemernici. Sa nu creada ca ne vor putea opri, ca ne vor putea ingenunchea. Nu renunt, milioane de romani ne sustin.

Da, am modificat legi, a trebuit sa schimbam legile strambe, sa fie dreptate, fara sa fie hotarari date la comamda lui Iohannis sau a securistilor.

Am inceput sa demascam odioasa masinarie de politie politica, o vom ditruge, oameni buni. Am hitarat sa iprim abuzul serviciilor de forta”, a sustinut seful PSD.

„Romania nu se va dezvolta cu bata, asa cum spune Orban, USR-ul, Iohannis. Vrem sa avem pe mese hrana sanatoasa”, a mai atacat Dragnea.

Mii de oameni au fost adusi, duminica, in Targoviste. Un barbat a declarat ca a venit pentru ca „presedintele tarii a marit preturile”.

„Noi am venit aici sa sustinem tara asta, ca s-a scumpit prea mult. Am venit ca s-au scumpit preturile. Iei un kilogram de cartofi cu 35 de mii? Pai asa? Vina este a lu’ domnu’ presedinte, ca el conduce tara. Liviu Dragnea a marit si salarii a facut si de toate”, a declarat unul dintre manifestanti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: