Dragnea confirma ca Ciolacu a facut blat cu puterea: „Vrea sa ajunga prim-ministru”. Dezvaluie jocurile din PSD, cine vaneaza postul de presedinte al tarii

politica

Liviu Dragnea a sustinut, duminica seara, intr-un interviu pentru Realitatea TV ca Marcel Ciolacu vrea sa ajunga prim-ministru, el facand in acest sens o intelegere cu Emil Boc.

„Vasile Dincu vrea sa ajunga presedinte facand echipa cu Grindeanu, care vrea sa fie prim-ministru. Ciolacu vrea sa ajunga prim-ministru facand echipa cu Emil Boc care vrea sa ajunga presedinte”, a dezvaluit Dragnea jocurile din PSD.

El a lansat acuzatii dure la adresa liderilor PSD: „PSD striga la ambasade: ‘Daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia'”.

Dragnea a mai sustinut ca PSD este infiltrat masiv de „statul paralel”.

„Nu au lasat niciun partid in care sa nu se infiltreze. Cel mai mult este infiltrat PSD-ul, ma refer la conducerea PSD, cu exceptia lui Gabi Firea. Aproximativ 80% dintre liderii judeteni sunt controlati. PSD-ul este predat total la Iohannis de actuala conducere, PSD este complice la jaful national care are loc in Romania de 2 ani de zile. PSD este complice la faptul ca resursele sunt din ce in ce mai mult drenate in afara. Baza partidului este rupta aproape total de conducere, am primit sute de scrisori in inchisoare de la alesi locali si primari PSD”, a mai sustinut Dragnea.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: