Dragnea confirma racirea relatiilor cu Viorica Dancila. Toader este acuzat de tradare: „Am auzit ca s-a intalnit cu Iohannis”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat noi atacuri impotriva lui Tudorel Toader, joi seara, sustinand ca a auzit zvonuri ca ministrl Justitiei s-ar fi intalnit cu presedintele Iohannis.

Intrebat la Antena 3 despre ordonantele de urgenta pe justitie si despre costurile asupra imaginii PSD, Dragnea a reactionat furios, lansand acuzatii nu numai la adresa lui Tudorel Toader dar si in privinta Guvernului Dancila.

„Ne-au ajutat si Toader, si Guvernul (in privinta reactiilor externe la adresa PSD). PSD a platit un cost mare pentru ca s-a vorbit despre niste ordonante ca s-au dat, dupa care vine si spune ca nu se pot da. Atunci de ce ai iesit cu ordonantele astea in ianuarie? Sunt colegi care spun ca poate nu a fist nicio intentie sa se dea, poate doar sa se produca zarva”, a acuzat Dragnea.

„Simt o nervozitate la domnul Dragnea cand vine vorba de domnul Toader”, a spus insinuant realizatorul Razvan Dumitrescu.

„Domnu’ Dumitrescu, nu sunt copil”, a reactionat Liviu Dragnea.

El a sugerat apoi ca si Dancila ar putea fi vinovata de faptul ca nu s-au adoptat ordonatele de urgenta pe justitie.

„N-am de unde sa stiu daca blocajul apartine premierului sau lui Toader. Doamna prim-ministru a zis ca adopta ce ii trimite ministrul Justitiei, asta stiu eu. Alte speculatii nu pot sa fac”, a spus seful PSD.

„Am auzit zvonul ca Tudorel Toader s-a intalnit cu domnul Iohannis”, a completat apoi insinuant Liviu Dragnea.

El a subliniat care are „o foarte mare suparare” in legatura cu Tudorel Toader.

Intrebat despre relatia cu premierul Dancila, Dragnea a sugerat ca aceasta a devenit una rece.

In ultimele luni am decis sa vrbim mai putin, si eu am decis sa se implice mai mult in activitatea guvernului. De la 1 ianuarie nu mai este acelasi timp de discutii, este mult timp plecata in strainatate”, a spus Dragnea cu obida.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: