Dragnea, daca iti spunem ca esti un pungas si-un mafiot, suntem obraznici? Pe Ciolos il dai afara, cu restul romanilor ce ai de gand sa faci?

opinii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, are de gand sa il dea afara pe Dacian Ciolos din guvern pentru ca premierul a indraznit sa-i raspunda la calomnii. „Domnul Ciolos a inceput sa imi dea lectii si sa fie foarte violent si obraznic”, a spus, miercuri, Dragnea dupa care a anuntat ca va merge la Tariceanu pentru a pune la cale o motiune de cenzura.

Ce a facut Ciolos de fapt, de a starnit mania mariei-sale Dragnea? Premierul i-a transmis sefului PSD ca nu accepta sa primeasca lectii despre respectul fata de veterani, cat timp il cunoaste foarte bine din familie. „Chiar nu am nevoie de domnul Dragnea ca sa stiu ce inseamna respectul pentru veterani. Am invatat asta de copil, pentru ca am unul in familie, bunicul meu de la Pericei, un veteran care m-a format ca om si caruia ii datorez in mare parte ceea ce sunt azi. Am crescut cu aceste repere, cu respectul fata de oamenii carora le datoram aceasta tara”, a spus Ciolos dupa ce Dragnea l-a acuzat de „dispret” fata de veterani.

Aceasta replica este catalogata de Liviu Dragnea ca „obraznicie”, iar mareata sa personalitate nu suporta un asemenea afront, motiv pentru care Ciolos trebuie sa plece.

Ce fel de autoritate sau ascendenta are Dragnea fata de Ciolos ca sa isi permita un asemenea limbaj si comportament? Sa-i spui cuiva ca este „obraznic” presupune ca acel cineva iti este dator in vreun fel sau se afla pe o pozitie mult inferioara de unde ar trebui sa manifeste un respect foarte umil fata de tine. Dragnea nu se afla in niciuna dintre aceste situatii, dimpotriva, este o dovada de obraznicie chiar din partea sa, un politruc intrigant si semianalfabet, cu condamnari penale la activ, sa solicite respect unui om ale carui calitati profesionale sunt mai presus de orice dubiu.

Insa Dragnea are calitatea de sef al PSD, functie care vine la pachet cu aroganta si mentalitatea de stapan pe mosie. Sau „vataf”, cum bine l-a stampilat chiar prietenul Ponta. Nastase isi indemana criticii sa-i „numere ouale”, Ponta ii cerea superior lui Iohannis, intr-o dezbatere televizata din campanie, sa manifeste „umilinta” fata de el, „ca atunci cand ati venit la mine in birou”, iar acum Dragnea are de gand sa schimbe intregul guvern pentru ca i-a picat prost la lingurica o replica a premierului.

Si cu cine vrea Dragnea sa darame guvernul? Cu o majoritate intr-un parlament care nu mai inspira incredere nici macar pentru 10% dintre romani. Ceilalti 90% considera ca actualii parlamentari sunt pungasi si mafioti. Oare ce va avea apoi de gand Dragnea si cu acesti obraznici? Mai mult ca sigur ca viseaza sa-i inlocuiasca cu mortii din Teleorman ca sa se asigure nu numai ca vor vota cum trebuie, dar si ca nu vor mai sufla o vorba.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: