politica

Dragnea, dementa totala. Sustine ca „63% dintre romani” se tem ca vor pati la fel ca el: „Acesti romani sunt nebuni?” -Video

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Slobozia ca 63% dintre romani se tem ca „li se poate intampla sa fie luati si condamnati nevinovati”.

„Pana de curand a functionat omerta. Foarte putini jurnalisti au avut curaj sa spuna adevarul, au fost sefi de trust de presa bagati in puscarie sa nu se vorbeasca despre adevarurile economice, despre austeritate, despre locul nostru real in Europa, despre protocoalele secrete in justitie, despre pervertirea actului politic, despre masluiri de alegeri in sufragerii, despre saracia in care erau tinuti romanii, ca sa nu scoata capul, ca sa nu vorbeasca.

PSD-ul a inceput sa vorbeasca. Primul pas catre eliberare este curajul de a vorbi. I-am remarcat pe cei care erau peste drum, era unul cu ‘Justitie, cu coruptie’. Si noi vrem, nu mai vrem sa functioneze acest sistem care a corupt justitia.

In conditiile in care un serviciu secret, SRI, are protocoale secrete cu ICCJ, cu DNA, cu Parchetul General, se mai putea avea incredere in actul de justitie in Romania? Adica 63% din romani sunt nebuni, cum arata sondajele, alea adevarate, dupa ce au observat abuzuri nemaivazute, dosare facute prin santaj, spun ca si lor li se poate intampla sa fie luati si condamnati nevinovati.

Aici au adus Romania cei care sunt de dimineata pana seara in gura cu ‘statul de drept’. Ei sa hotarasca cine sa mearga la puscarie, cine sa scape”, a declarat Dragnea la Slobozia.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

6 minute ago

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

18 minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

21 de minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

34 de minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

35 de minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

42 de minute ago