„Dragnea a depasit linia rosie”. Ordinele pe care Dragnea le-a dat ministrului Finantelor si sefului ANAF tradeaza „disperare”

politica

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca Liviu Dragnea „a trecut linia rosie” joi, cand le-a cerut sefului ANAF si ministrului de Finante sa il execute fiscal de presedintele Klaus Iohannis pe chirii. Barna mai anunta ca „USR va lupta ca Liviu Dragnea sa nu-si implineasca planul fatal pentru viitorul nostru”.

„Am convingerea ca acesta este inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea. A trecut de o linie rosie si nu va fi iertat de romani. Ordinele politice date la TV pentru ministrul Finantelor si seful ANAF sa-i execute fiscal si de urgenta pe Klaus Iohannis, noua amenintare cu suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, tradeaza mai degraba disperare”, a scris Dan Barna pe contul sau de Facebook.

Liderul USR sustine ca a vazut disperare la Liviu Dragnea si miercuri, la votul Codului penal, cand a fost „obligat” sa fure un vot de la PMP pentru a trece proiectul legislativ.

„Disperare am vazut si ieri, la votul pe Codul Penal, cand Dragnea a fost obligat sa fure un vot de la PMP, chiar in timpul plenului, ca sa-si treaca legea care-i sterge condamnarea. La 3 voturi!”, a mai scris acesta.

De asemenea, Barna crede ca liderul PSD pierde ajutorul celor din partid, anuntand ca USR nu il va lasa sa indeplineasca „planul fatal pentru viitor”.

„Liviu Dragnea isi pierde sprijinul alor lui, semn ca si unii pesedisti mai au, daca nu urechi ca sa auda strigatul de revolta al romanilor cinstiti, macar instinct de conservare. Capatul cerut de Liviu Dragnea inseamna distrugerea Romaniei si din ce in ce mai multi romani simt dezamagire si revolta fata de aceasta putere toxica si abuziva care arunca Romania inapoi in trecut. Daca nu se vede in strada, se vede in sondaje si din discutiile cu oamenii. USR va lupta ca Liviu Dragnea sa nu-si implineasca planul fatal pentru viitorul nostru. Nu Romania va ajunge la capat, ci Dragnea, la capatul carierei lui construite pe furt si abuz!”, a continuat Dan Barna.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis, joi, presedintelui ANAF, Ionut Misa, si Ministerului Finantelor intrebarea daca ”au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la domnul presedinte Iohannis”.

”Eu il intreb si acum pe domnul Misa, care este presedintele ANAF, daca aceasta institutie, precum si uneori Ministerul de Finante au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la domnul presedinte Iohannis. Ii intreb acum, public, daca au atat de multi bani la buget si nu au nevoie de ei, poate dam drumul la o amnistie fiscala, daca sunt prea multi bani si nu mai au loc in cuferele de la trezorerie sau de la domnul Mavrodin. Ii intreb si eu, nu vreau sa ii intreb la telefon, ii intreb public, pentru ca este o intrebare pusa de multe ori, pusa in studiourile de televiziune, la care vad ca nu raspunde nimeni. E facuta si plangerea penala impotriva domnului Iohannis si nu numai, bineinteles o minge de ping pong intre DNA, Parchetul de la Sibiu si apoi la DNA, pentru ca le e frica. Acolo discutam de niste case obtinute prin fals si sute de mii de euro pe care nu le dau inapoi la statul roman. Punct. Ca sa vorbim de chestiuni penale, unde nu mai sunt interpretari, sunt fapte dovedite de documente”, a declarat Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: