Dragnea, detalii dupa ce l-a bagat in sedinta de urgenta la sediul Guvernului pe premierul Tudose: „Imi da de gandit”

news

Liderul Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa o discutie de cinci ore cu premierul Mihai Tudose, ca Executivul a depasit stadiul implementarii programului de guvernare, ceea ce ii da ”de gandit”, printre subiectele abordate numarandu-se prioritatile legislative ale Guvernului si CExN al PSD.

”Au fost doua saptamani in care nu ne-am mai vazut. Am discutat despre prioritatile legislative ale Guvernului pentru aceasta toamna, despre Comitetul Executiv National pe care il vom organiza zilele urmatoare, despre stadiul in care se afla implementarea programului de guvernare. Trebuie sa recunosc, pentru mine e o veste foarte buna, au inceput sa-l si depaseasca, ceea ce imi da de gandit – nivelul incasarilor si cresterea economica”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Intrebat daca a fost abordat si subiectul controlului dispus de premierul Tudose la Tarom si la CNI, seful PSD a dat un raspuns partial.

„Sper sa nu se supere premierul, a vrut sa deschida subiectul Tarom si i-am spus ca nu ma intereseaza cine e acolo, vreau doar ca aceasta companie sa ajunga asa cum am stabilit in programul de guvernare”, a spus Dragnea.

La randul sau, intrebat ce l-a nemultumit la conducerea CNI de a dispus controlul, premierul Mihai Tudose a raspuns: „Daca v-as spune acum dumneavoastra, credeti ca controlul ar mai avea vreun rost? Nu. A fost o reclamatie, o sesizare care, iertati-ma, dar asa se procedeaza. Cand vine o hartie de genul acesta, trimiti Corpul de control sa vezi daca e sau nu adevarat”.

La insistentele presei, seful Executivului a precizat ca sesizarea a fost primita de la „un cetatean”.

De asemenea, cei doi au discutat si despre proiectele de lege initiate de catre Executiv.

”Sunt multe proiecte de lege si am stabilit un oarecare grafic si o oarecare ritmicitate, in asa fel incat sa fie adoptate intr-un ritm firesc. Totodata, am discutat si despre proiectul de buget”, a adaugat Dragnea.

Totdodata, presedintele PSD a precizat ca a discutat cu premierul Tudose si despre proiectul privind Fondul Suveran de Investitii, despre care a spus ca este in curs de avizare.

”Urmeaza ca atunci cand incepe sesiunea parlamentara sa ajunga in Parlament”, a mai spus Liviu Dragnea.

Intalnirea lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose a durat aproximativ cinci ore. La Palatul Victoria au fost prezenti si vicepremierul Sevil Shhaideh, vicepremierul Marcel Ciolacu si presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: