Dragnea e innebunit sa ascunda adevarul. Opozitia crede ca are proba ca votul de la demiterea lui Sorin Grindeanu a fost masluit

politica

Parlementarii au respins, miercuri, in sedinta comuna de plen, infiintarea unei comisii de ancheta privind votul dat in Parlament in 12 iunie 2017 la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, solicitata de PNL, USR si PMP.

Solicitarea a fost respinsa cu 215 voturi „impotriva”, 95 „pentru” si opt abtineri, anunta News.ro.

Infiintarea acestei comisii parlamentare speciale de ancheta pentru verificarea aspectelor care tin de modalitatea de desfasurare a votului din data de 21 iunie 2017, privind motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a fost solicitata de grupurile parlamentare ale PNL, USR si PMP.

Parlamentarii PNL, USR si PMP au motivat ca este necesara infiintarea unei astfel de comisii pentru a stabili „modalitatea prin care s-au exprimat un numar de 251 de voturi, desi numarul deputatilor si senatorilor ce s-au exprimat prin vot a fost de 249, conform inregistrarii video a sedintei din data de 21 iunie 2017”, potrivit solicitarii depuse la Birourile Permanente Reunite.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: