„Dragnea este bolnav”. Fostul sef al ANAF nu mai are nicio indoiala: „Am gresit cand am spus ca Dragnea ii considera imbecili pe votantii PSD”

news

Fostul sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, se declara revoltat de afirmatiile lui Liviu Dragnea legate de tragedia de la Colectiv. „Ceva i-a ucis”, a insinuat, marti, presedintele PSD.

„Am gresit! Dragnea nu crede ca electoratul PSD e format din imbecili, ci, pur si simplu, este un spirit bolnav!

Va spuneam acum cateva luni ca, atunci cand iesi public si spui ca Soros sau alti dusmani inchipuiti au trimis 4 asasini sa te omoare, inseamna ca tu esti convins ca publicul va crede aceasta enormitate. Cu alte cuvinte, ca ii consideri imbecili, macar pe votantii tai!

Auzindu-l insinuand din nou, in mod public, ca nenorocirea de la Colectiv ar fi fost pusa la cale de dusmanii sai, adica probabil Iohannis si Statul Paralel (ca sa dea jos guvernul PSD), am realizat brusc cat de defazat sunt cateodata.

Sa lansezi public astfel de scenarii, in ziua in care o tara intreaga retraieste in lacrimi acea zi blestemata, si sa faci asta avand in minte dusmanii politici, stiind ca parintii, rudele si prietenii celor disparuti te pot vedea….nu este calcul politic, nu este strategie de comunicare.

Este boala! O boala care i-a intunecat acel organ launtric care te face sa simti! Nu durerea fizica si nici caldura sau frigul. Ci acele trairi care dau sens si definesc existenta umana.

Individul este cum nu se poate mai rau pentru un conducator aflat vremelnic la putere: un mediocru lacom, obsedat de bani si putere, lipsit de capacitatea de a rezona cu sentimentele si nevoile oamenilor….un spirit bolnav! Un spirit distrugator!”, a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti seara ca cei care au murit in urma incendiului din Colectiv ar fi fost „ucisi”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde sa stiu”, a adaugat el. „Nu vreau sa rascolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred ca lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea, dand de inteles ca este adeptul unei teorii a conspiratiei.

„Pentru mine nu este clar ce s-a intamplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau inventii. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Comentarii: