Dragnea face pe misteriosul. Cum raspunde la intrebarea privind intalnirea sa cu fiul lui Donald Trump, aflat la vanatoare in Romania

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni dimineata, in Parlament, ca nu doreste sa comenteze daca a avut vreo intalnire cu un membru al familiei Trump, in Romania.

„Nu vreau sa comentez”, a spus liderul social-democrat, intrebat daca s-a intalnit cu Donald Trump jr., fiul presedintelui american.

Fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., s-ar fi aflat, joi, in judetul Alba, in localitatea Cetatea de Balta, situata la limita cu judetul Mures si ar fi participat la o partida de vanatoare. Fiul cel mare al presedintelui SUA, ar fi ajuns, joi, in extremitatea estica a judetului Alba, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat pe un fond privat din zona localitatii, potrivit Mediafax.

In ultimele zile au aparut mai multe informatii ca Donald Trump Jr. se afla intr-o vizita privata in Romania si ca ar fi participat si in judetul Giurgiu la o partida de vanatoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: