Dragnea fuge de presa dupa dezvaluirile privind caracatita braziliana. Daniel Constantin, pus sa anunte planurile coalitiei privind justitia

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a evitat presa, vineri, la finalul sedintei dintre liderii coalitiei de guvernare. Joi, jurnalistii Rise Project au publicat o investigatie din care rezulta ca din conturile lui Liviu Dragnea a disparut peste un milion de euro, incasat de la un om de afaceri care s-a sinucis.

De obicei, dupa astfel de intalniri, Dragnea si Tariceanu apareau impreuna pentru a anunta deciziile adoptate. De data aceasta Dragnea a ales sa se ascunda, iar Tariceanu l-a trimis pe Daniel Constantin sa dea ochii cu jurnalistii. Prins de jurnalisti pe hplurile Parlamentului, Tariceanu a explicat ca nu da declaratii deoarece este imbracat in pulover.

”Am stabilit sa avem o astfel de procedura. Important era sa va comunicam ce decizie am luat. Data viitoare poate vom veni toti trei sau un alt lider al coalitiei”, a incercat Daniel Constantin sa justifice absenta lui Dragnea.

Constantin a declarat ca liderii coalitiei de guvernare au decis ca orice schimbare in zona justitiei va fi facuta la nivelul Parlamentului.

„Cred ca dupa momentul pe care l-am traversat in ianuarie si inceputul lunii februarie, lucrurile au fost foarte clare. Orice fel de schimbare pe zona de justitie va fi facuta la nivelul Parlamentului. Comisiile de specialitate — si de la Camera, si de la Senat — am vazut ca deja lucreaza, sunt foarte multi invitati care participa de fiecare data la dezbaterile pe care le organizeaza si sunt convins ca prin acest consens care se poate gasi intre membrii comisiei de specialitate, Comisia juridica, cei care sunt in acest sector, ma refer la CSM si toate celelalte institutii, sunt convins ca pot lucra foarte bine impreuna si orice modificare, fie ca este solicitata de CCR, fie ca este la propunerea unui membru al Parlamentului, va fi promovata numai dupa ce exista consens”, a spus Daniel Constantin.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: