Dragnea a iesit din vagauna. Unde a indraznit sa participe la ceremoniile de Ziua Nationala. Surpriza, acolo a fost prezent si ambasadorul SUA, Hans Klemm

news

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost prezent, de 1 Decembrie, la ceremoniile oraganizate in Pacrul Carol din Bucuresti. Alaturi de el s-a aflat si Tariceanu.

„Doresc ‘La multi ani Romaniei’, in primul rand, ‘La multi ani, romanilor!’ Sa dea Dumnezeu sa avem un an, care urmeaza, de pace, de liniste si de bunastare! Imi doresc din tot sufletul. La multi ani, de Ziua Nationala!”, a precizat el, dupa ce a participat la ceremonia organizata in Parcul Carol I, cu ocazia Zilei Nationale.

liviu 2

O ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane a avut loc, vineri dimineata, la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I, pentru a marca Ziua Nationala, la eveniment fiind prezenti presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm.

Foto: Agerpres

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: