Dragnea ii face de ras pe Ciolacu: „Este un om slab. Eu l-am trimis pe Codrin Stefanescu sa-l faca presedinte al PSD Buzau”

politica

Liviu Dragnea a declarat joi ca actualul sef al PSD, Marcel Ciolacu, este „un om slab”, care se afla „total” sub comanda lui Klaus Iohannis.

„Este un om slab, un om slab. Nu are personalitate si nu are idei proprii. Si este total la comanda presedintelui Iohannis, total.

Il cunosc de multi ani, din momentul in care l-am trimis pe Codrin Stefanescu sa-l ajute sa devina presedintele PSD Buzau.

Nu a fost rau ca lider de organizatie judeteana. Problemele cu el au inceput cand a ajuns in guvern, atunci a dezvoltat o latura a caracterului si comportamentului pe care pana atunci eu nu o vazusem sau nu era vizibila”, a declarat Dragnea intr-un interviu pentru DC News.

„Despre Grindeanu nu mai am nicio parere. Este un baiat lipsit de continut, nu spune nimic, niciodata”, a mai spus Dragnea.

„Un lucru este evident, o spun din cunoastere. PSD nu are acum pe nimeni care sa poata sa intocmeasca un buget, bugetul de stat, bugetul asigurarilor de stat”, a punctat Dragnea.

Fostul sef al PSD a mai spus ca in conducerea partidului sunt „cativa prosti”.

Dragnea a sustinut ca, prin intentiile de a modifica forma de guvernamant a Romaniei, liderii PSD fac jocul lui Klaus Iohannis, care ar urmari sa devina prim-ministru dupa ce isi finalizeaza mandatul de presedinte.

„Ce i-a apucat pe astia sa vorbeasca de Constitutie? Nu mai au problema cu preturile, nu-i mai intereseaza nimic decat Constitutia: ‘Trebuie sa facem republica parlamentara, nu mai trebuie sa fie presedintele cum e acum’. Si-l faci pe prim-ministru cu si mai mare putere. Va avea si Guvern, va avea si Parlament si va avea si serviciile, ca vin cu totul, si procurorii. Adica tu vrei sa-l faci pe unu’ mai tatuc decat asta care e acum?

Din informatii pe care le am de la oameni din interior… or fi cativa prosti prin conducerea PSD-ului, dar nu toti. Nu sunt atat de prosti incat sa creada ca nu sunt oameni din PSD care nu-mi spun lucruri din interior, nu pe surse, nu povesti. Asta se stie in PSD, despre acest scenariu.

Problema in PSD nu se pune daca le convine, ci ce ordin primesc. De la Iohannis, direct”, a declarat Dragnea.

Intrebat cine sunt „prostii” din conducerea PSD, Liviu Dragnea a refuzat sa ofere exemple, sustinand ca „in toate partidele sunt prosti”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: