Dragnea nu are incotro si confirma. PSD a luat-o la vale, ce procent are acum partidul in sondajele de opinie

politica

Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, la Antena 3 ca PSD se afla in sondaje la 35%, negand informatiile prezentate de pucistii din PSD. PSD a castigat alegerile cu peste 44% din voturi.

„Ca suntem la 30 si ceva la suta, n-a aratat nimeni. Eu stiu ca suntem undeva la 35 la suta si ca eu sunt sub scorul partidului. Asa eram si in 2016 si am castigat cu toate vulnerabilitatile, aveam si condamnare. Le-am spus ca voi fi ciuruit, am fost condamnat inainte de alegerile locale si am avut un rezultat foarte bun. Am fost trimis in judecata in vara lui 2016 pentru alegerile parlamentare, dar am castigat. Problema nu e o fotografie la un anumit moment. E vorba de o cursa contra-cronometru cu acest sistem odios.

De ce? Una din legile justitie e in vigoare, Inalta Curte spune ca nu e in vigoare. Acolo e de discutat, de ce nu aplica, singura instanta din Romania. Urmeaza Codurile Penale sa fie trimise inapoi la Parlament, urmeaza dezbaterile pe legile securitatii nationale, pachet care ii doare foarte tare. Dorim sa-i aduce in matca lor, sa nu mai stea prin instante si parchete. Daca toate lucrurile astea se intampla, ei au pierdut total meciul”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Autorii scrisorii anti-Dragnea au sustinut ca PSDĀ  se situeaza in sondaje intre 25%-30%.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: