Dragnea ar putea sa aiba contracandidat la sefia PSD. Marele sau rival: „99% din primari au spus sa candidez in continuare, democratizarea partidului trebuie sa continue”

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, spune ca nu s-a decis inca daca va candida la o functie in partid, la Congresul extraordinar din 10 martie, precizand ca 99% dintre primarii din Giurgiu, acolo unde a candidat pentru Parlament, il sustin.

„99% din primari au spus sa candidez in continuare, (…) si din presedintii de organizatii judetene, dar pana la urma e decizia mea si a familiei vizavi de subiectul asta daca imi mai asum inca un mandat. (…) Asa cum v-am spus este o sarcina extrem de importanta si, daca voi considera ca inca pot sa-i fac fata, voi candida, daca voi considera ca trebuie sa vina cineva mai tanar cu o noua forta, atunci pentru binele partidului voi sprijini acea persoana. (…) Viziunea mea si ceea ce am promis cetatenilor trebuie sa continue – democratizarea partidului, asumarea deciziilor, transparenta trebuie sa continue in partid si pentru foarte multe actiuni uite ca se intampla”, a aratat Badalau, citat de Agerpres.

In opinia sa, viitorul statut al partidului trebuie sa fie mai simplu, mai eficient, mai viabil si, in acelasi timp, „la alegeri trebuie schimbate foarte multe lucruri”.

Niculae Badalau a mentionat ca a fost constituita o comisie a PSD, condusa de secretarul general al partidului Marian Neacsu, care va strange toate propunerile din judete care se vor prezenta viitorului CExN. „Acolo se vor discuta toate lucrurile”, a mentionat el.

Intrebat despre relatia cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, el a spus ca este „mai buna in acest moment”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: