Dragnea reuseste sa-l infunde si pe Melescanu. Dinozaurul a fost chemat la DNA

politica

Presedintele Partidului Forta Nationala, senatorul Teodor Melescanu, a confirmat, marti, ca va fi audiat la DNA, in calitate de martor, intr-un dosar, despre care a spus ca nu stie nimic.

El a fost intrebat despre citatia pe care a primit-o de la DNA in dosarul fostului agent guvernamental Viorel Mocanu.

„In primul rand, nu stiu despre ce este vorba. E o citatie, am primit-o, dar, din cate stiu eu, nu este din dosarul lui Mocanu”, a spus Melescanu.

Liderul PFN a mentionat ca se va duce pentru audieri zilele urmatoare, avand calitatea de martor, insa a subliniat ca nu stie nimic despre dosar.

„Nu maine, zilele urmatoare. Va fi zilele urmatoare”, a explicat Teodor Melescanu.

In 2017, Liviu Dragnea a depus o plangere la CEDO prin care incearca sa scape de condamnarea definitiva de 2 ani de inchisoare cu suspendare din dosarul Referendumului.

Initial, solicitarea lui Dragnea a primit solutie de respingere de la agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, la acea vreme Catrinel Brumar.

Apoi, dupa ce in aceasta functie a fost numit de Guvernul Dancila avocatul Viorel Mocanu, el a schimbat pozitia si a sustinut solicitarea lui Dragnea, folosind argumentele lui Dragnea in fata Curtii Europene in detrimentul intereselor Romaniei.

Mocanu a fost eliberat din functie, la cerere, in luna august 2019, avand unul dintre cele mai scurte mandate la sefia acestei institutii.

Ulterior, in noiembrie 2019, dupa instalarea Guvernului Orban, ministrul de Externe Bogdan Aurescu a retras pledoaria de la CEDO care il favoriza pe Dragnea si a cerut agentului tarii noastre sa trimita noi observatii in acest proces.

Mai mult despre: ,

Comentarii: