politica

Dragnea s-a ars. Florian Coldea promite ca va face publice poze cu Liviu Dragnea slugarind „statul paralel”

Victor Ponta a anuntat, luni seara, la TVR 1 ca fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a promis ca ca da publicitatii fotografiile in care Liviu Dragnea a taiat un porc in curtea unei vile de protocol al SRI.

Victor Ponta si Florian Coldea s-au intalnit, luni, cu ocazia acordarii titlului de Doctor Honoris Causa al SNSPA lui Frans Timmermans. Ponta si Coldea si-a strans mainile si au stat de vorba.

„L-am rugat daca imi da pozele cand taia Dragnea porcul. ‘Ba, imi dai pozele cu Dragnea, de la taiatul porcului?’. Si a zis ‘da’. Acum astept. Foarte sincer. El a zis ‘da’, a ras. I-am zis daca mai tine minte cand i-a dat Dragnea cele 8 Opus One si daca mai are vreunul, sa imi dea si mie. A fost invitatul SNSPA.

Coldea nu mi-a facut deloc bine. Poate unii voiau sa ne dam niste capete in gura. Nu ne-am mai intalnit de la prezidentiale”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) i-a acordat prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, inalta distinctie Doctor Honoris Causa.

In sala s-au aflat, printre altii, fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, fostul premier Victor Ponta si ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care s-au intretinut amical.

Coldea a fost salutat si de Timmermans.

Evenimentul a avut loc, luni, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Timmermans se afla in Romania cu ocazia reuniunii informale a ministrilor si secretarilor de stat pentru afaceri europene din statele membre ale Uniunii Europene.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un nou summit in format Ramstein va avea loc luni. Reuniune a ministrilor Apararii aliati privind sprijinul militar pentru Ucraina

Urmatorul summit in "format Ramstein" al Grupului de contact pentru aparare din Ucraina (UDCG) va…

34 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

41 de minute ago

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

2 ore ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

3 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 ore ago