Dragnea s-a ascuns, cu tot cu programul de guvernare. De la 1 ianuarie 2018, salariul unui medic ar trebui sa fie de 3.600 de euro – Video

politica

Potrivit programului de guvernare, in baza caruia PSD a castigat alegerile parlamentare, salariile medicilor ar trebui sa creasca spectaculos de la 1 ianuarie. Astfel, PSD a promis ca salariul unui medic primar de la urgenta va ajunge la 3.600 de euro.

Liviu Dragnea nu a mai aparut in public, la emisiuni TV sau la evenimente publice, de aproximativ trei saptamani. El absenteaza si de la serviciu, nu a mai prezidat sedintele Camerei Deputatilor de peste doua saptamani.

Iata cum sunau promisiunile PSD:

ianuarie

Inainte de alegeri, Dragnea spunea ca isi da demisia daca masurile anuntate in programul de guvernare, printre care si impozit zero pentru salariilor sub 2.000 de lei, nu vor fi puse in practica. „Programul de guvernare este lege, daca nu o respecti te consideri demisionat. Eu o activez, nu ne jucam”, sustinea Dragnea.

„Eu sunt roman, nascut si crescut la tara. Eu sunt crescut sanatos, nu sunt facut in eprubeta. Eu nu pot sa-mi permit sa vin cu un program de guvernare pe care romanii sa il voteze si dupa aia sa mai am curaj sa merg pe strada. Eu asa ceva nu fac”, mai declara Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: