Dragnea s-a senilizat, are mintile ratacite. Se contrazice singur de la o fraza la alta: „Cum sa impartasesc un asemenea limbaj?”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la inregistrarile cu Adrian Tutuianu, care spunea ca Danut Andrusca este „idiot”, ca nu „impartaseste un asemenea limbaj”. Un minut mai tarziu el i-a facut „tampiti” pe jurnalistii Dan Tapalaga si Cristian Pantazi.

„Cand incep sa se inregistreze unii pe altii asa patesc, se dupa in presa. Daca se vorbea tot timpul asa, apareau si alte inregistrari. Nu se vorbeste asa. Cum sa impartasesc un asemenea limbaj? Daca este sa discutam, discutam in partid”, a comentat Liviu Dragnea, intrebat fiind de inregistrarea facuta publica cu Adrian Tutuianu.

Un minut mai tarziu, Dragnea i-a facut „tampiti” pe doi jurnalisti de la g4media.ro.

„Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si apoi discutam ar fi putut fi adevarat daca…”, a declarat Liviu Dragnea.

Publicatia G4Media a scris ca, in contextul referendumului, ar fi fost pregatit un sondaj de opinie care sa arate cresterea PSD in sondaje la peste 40% si a increderii in Liviu Dragnea. In aceste conditii, lideri din partid ar fi urmat sa-i ceara lui Liviu Dragnea sa candideze la presedintie. Articolul era semnat de Dan Tapalaga si Cristian Pantazi.

Adrian Tutuianu a afirmat intr-o intalnire cu primari si consilieri judeteni, conform unor inregistrari difuzate de Romania TV, ca ministrul Economiei, Danut Andrusca „este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”, iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca „a avut o vulcanizare”.

„De exemplu, a sarit la mine tot de la Piatra Neamt, presedintele de organizatie. (neinteligibil) …un fel de intrebare la masa acolo. Bai, lasati-ma voi cu ale voastre nu stiu ce. Si i-am spus Domnul…”, cum il cheama pe asta, Arsene…Dumneata sa vii sa vorbesti cu mine la modul asta cand oi avea rezultatele mele. Deocamdata la Neamt sunt majoritate”. Si, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el. Si are legatura cu economia urmatoare: a avut o vulcanizare”, a spus Tutuianu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: